tips ομορφιάς

Τι κοσμήματα να επιλέξω για να λάμπω στο ρεβεγιόν ;

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Η μεγάλη ώρα έφθασε! Είτε είστε καλεσμένες σε ένα λαμπερό ξενοδοχείο ή σε private πάρτι, είτε σε σπίτι με αγαπημένους φίλους, πάντα θέλετε να ξεχωρίζετε. Τα κοσμήματα που φοράτε μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όλα μαζί ή το καθένα μόνο του είναι ικανά να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Χωρίς να χρειάζεται να αξίζουν μια περιουσία. Αρκεί να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες.

Τα σκουλαρίκια πηγαίνουν ανάλογα με τον τύπο της γυναίκας, το σχήμα του προσώπου αλλά και το χτένισμα. Επιλέξτε κρεμαστά σκουλαρίκια όταν έχετε τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω ή όταν είναι εκτεθειμένα με την πρώτη ματιά. Αν έχετε μακρύ πρόσωπο διαλέξτε κοντά σχέδια και το αντίθετο, όταν το σχήμα του προσώπου σας είναι στρογγυλό

Αν προτιμήσετε ένα μονόχρωμο σύνολο, προσθέστε λάμψη με ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια που θα βρίσκεται κοντά στον χρωματικό τόνο του μακιγιάζ σας. Έτσι είναι σίγουρο ότι το minimal  στυλ σας θα αποκτήσει την ιδιαιτερότητα που του αξίζει.

Αν θέλετε να υπερβάλετε, προσέξτε γιατί υπάρχουν παγίδες. Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν μπορεί να σας ανοίξει την διάθεση να προσθέσετε κάτι παραπάνω στις εντυπώσεις. Φορέστε κάτι υπερβολικό, όχι όμως σε όλα τα κοσμήματα μαζί, δηλαδή σκουλαρίκια και κολιέ ταυτόχρονα.

Τέλος είναι σημαντικό το outfit που θα επιλέξετε. Τα κοσμήματα πρέπει να είναι σε πλήρη αρμονία μαζί  του αναδεικνύοντας το μοναδικό σας στυλ. Αποφύγετε τον θόρυβο και επικεντρωθείτε σε εκείνα που θα κάνουν διακριτή την υπεροχή σας, αναδεικνύοντας τα δυνατά σας σημεία! Το μάτι είναι η καλύτερη ζυγαριά! Εμπιστευθείτε το χωρίς να φοβηθείτε αυτό που θα επιλέξετε. Αρκεί να σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχη χαμογελώντας στον καθρέπτη.